Artistul american Dr. Dre şi soţia lui, Nicole Young, divorţează după un mariaj de 24 de ani. Nicole Young este cea care a depus actele de divorț, după numeroase probleme ale artistului cu băutura, potrivit Mediafax.

În vârstă de 50 de ani, Nicole spune că în această pandemie, Andre Romelle Young, după numele lui real, şi-a ieşit din minţi după un consum excesiv de alcool şi a dat-o afară din casă. Cei doi au împreună doi copii, iar Nicole cere în instanţă 2 milioane de dolari suport lunar.

În Statele Unite au fost înregistrate numeroase divorțuri "scumpe". Mel Gibson şi Robyn Denis Moore au divorţat după 31 de ani, iar doamna Moore a primit în urma procesului 425 milioane de dolari.

Michael Jordan şi prima lui soţie, Juanita, au divorţat în 2006, după mai multe încercări de a-şi rezolva problemele de cuplu. La divorţ, Juanita a primit de la Michael 168 de milioane de dolari.

Tiger Woods şi Elin Nordegren au divorţat în 2010 după şase ani de căsnicie. Tiger a recunoscut că a avut mai multe relaţii extraconjugale, iar, în urma procesului, Elin s-a ales cu 110 milioane de dolari.